10 Mayıs 2017 Çarşamba

Karanlıkta - Laura Kaye

Kitap Adı: Karanlıkta
Yazar Adı: Laura Kaye 
Basım Tarihi: 2015
Sayfa Sayısı: 160
Yayımlayan: Novella
Kitap Puanım: 10 / 7



Arka Kapak      
KARANLIKTA NEYLE KARŞILAŞACAĞINIZI ASLA BİLEMEZSİNİZ... İKİ YABANCI Makenna James daha kötü bir gün geçiremeyeceğini düşünüyordur; ta ki zifiri karanlık bir asansörde bir yabancıyla mahsur kalana dek. İnce çizgili tayyörünün içinde salınan şık muhasebecinin telefonu çalınca dikkati dağılır ve asansördeki adamda gözüne çarpan tek şey, elinin üstündeki ejderha dövmesidir.
DÖRT SAAT Kızıl saçlı bir kadın telaşla asansöre binip çantasında telefonunu aramaya başlayınca Caden Grayson keyiflenir. Birden elektrik kesildiğindeyse bu keyif yerini paniğe bırakır. Pirsinglerine, dövmelerine ve korkunç görünümlü yarasına rağmen karanlıktan ve dar alanlardan çok korkmaktadır. Şimdiyse en kötü kâbusunun içinde hapsolmuştur.
 ZİFİRİ KARANLIK BİR ASANSÖR Şimdi Makenna ve Caden’ın korkuyla baş edebilmek için birbirlerine yardım etmeleri gerekmektedir. Dış görünüşe dayalı önyargıları olmayınca ne kadar çok ortak noktaları olduğunu fark ederler. Ortamı ısıtan karanlıkta aralarındaki çekim giderek büyür ve havada kıvılcımlar uçuşmaya başlar. Peki ama ışıklar tekrar yandığında da aynı şekilde hissedecekler midir? 

*
*
*
                   
Kitap hakkında notlar;
***  Yorumlarım kitap içeriği içeriyor. Bilginize…
Merhaba…
Karşınıza her zaman olduğu gibi yeni bir yazarla geldim. Ne yapayım yeni yazarlarla tanışmayı seviyorum. Öncelikle kitap iki seriden oluşuyor.
1. Karanlıkta
2. Aydınlıkta
Milyoner kitabından sonra Karanlıkta’da hikaye Asansörde başlıyor. 160 sayfalık kitap olduğu için ben iki üç saat içinde bitirdim.
Caden asansördeyken telaşla içeri Makenna girer. Makenna muhasebecidir ve elinde bir sürü çantası vardır o sırada telefonu çaldığı için telaşla telefonunu ararken çantasını ve telefonunu yere düşürür. Asansöre telaşla girdiği için içerideki kişinin sadece kolundaki ejderha dövmesini görmüştür.
Asansörün hareket etmesi ile beraber birden elektrikler kesilir ve asansör durur. Bu durum ikisinin de hiç hoşuna gitmez özellikle de Caden’ın. Çünkü karanlıkta ve dar alanda kalmak Caden için kolay değildir. Bunun sebebini ilerleyen sayfalarda öğreniyoruz.
Bir süre yardım gelmesini beklerler. Ama iş çıkış saati olduğu için bina boşalmıştır ve onları duyan kimse yoktur. Beklemekten başka çareleri kalmamıştır. İkisi de asansörün bir uçuna oturur ve tanışırlar. Caden daha şanslıdır çünkü Makenna içeri girerken onun kızıl saçlarını, telaşlı hallerini görmüş ve kızın güzel olduğunu fark etmiştir. Makenna ise Caden kadar şanslı değildir zifiri karanlık asansörde beraber kaldığı yabancı adamın sadece kolunu ve dövmesini görmüştür. Zaman geçirmek için kendi hayat hikayelerini anlatırlar. Caden’ın dövmesinin anlamını, Pirsinglerinin hikayesini, karanlıkta ve dar alanda neden kalamadığını öğreniyoruz.
Ve asansörde geçirdikleri zamanla beraber birbirlerini görmemelerine rağmen aralarında bir elektrik oluşuyor.
Kitap zaten kısa bu yüzden daha fazla detay veremeyeceğim. Ama bu kitaptan çıkaracağımız sonuç; Aşk asansörde karşımıza çıkabilir :) Ben beğendim. Okumak isterseniz karar sizin.
İyi okumalar.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.