16 Şubat 2017 Perşembe

İlk Defa - Cora Carmack

Kitap Adı: İlk Defa
Kitabın Özgün Adı: Losing It
Yazar Adı: Cora Carmack

Basım Tarihi: 2014
Sayfa Sayısı: 275
Yayımlayan: Pena Yayınları







İlkler Asla Unutulmaz...

Üniversitenin tek bakiresi olarak mezun olmak istemeyen Bliss hızlıca birini bulup bu işi çözmeye karar verir. Mümkün olduğunca çabuk... Tek gecelik bir ilişki... Bliss o kişiyi bulur ancak gerçekten gülünç bir bahaneyle onu yatakta bırakarak kaçar. Ertesi gün sınıfa giren yeni tiyatro öğretmeni ona çok tanıdık geliyordur. Bliss tam sekiz saat önce onu yatakta bırakmıştır... Yalnız... Çıplak...

Kitap hakkında notlar 💬;


Öncelikle şunu belirtmeliyim ki yazarın okuduğum ilk kitabı. Tam bir gençlik romanı…  Gerçi bende hala gencim :) Okurken güldüm, keyfi aldım, film izler gibi sahneleri gözümün önünde canlandırdım.  İki günde de okudum bitirdim.

Bliss üniversite son sınıf öğrencisidir. Çok güzel bir arkadaş çevresi olmasına rağmen bir erkek arkadaşı yoktur. Ve hala bakiredir… Bu durum onu rahatsız etmektedir. En yakın kız arkadaşı Kelsey ile bir bara giderler. Bliss bu barda yakışıklı mı yakışıklı Garrick ile tanışırlar.

Biraz sohbet, biraz alkol ve aralarındaki çekim gücüne karşı koyamayarak birlikte eve gitmeye karar verirler ve Bliss böylelikle bekaretinden de kurtulacaktır. Ama eve gittiklerinde Bliss yatakta Garrick’i çıplak olarak bırakıp kaçar.

Bliss ertesi gün sınıfa gittiğinde hayatının şokunu yaşar. Çünkü dün gece barda tanıştığı ve yatakta çıplak olarak bıraktığı adam karşısında yeni öğretmeni olarak duruyordur 

Ve Bliss için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır…
Konu bilindik hikayelere benzese de tüm karakterler, olay döngüsü ve finali süperdi. Eğlenmek ve kafa dağıtmak istiyorsanız bence okuyabilirsiniz.


📕 Kitap puanım 5 / 5 👍