24 Şubat 2017 Cuma

Yeni Günün Işığı - Toni Blake

Kitap Adı: Yeni Günün Işığı
Yazar Adı: Toni Blake
Basım Tarihi: 2015
Sayfa Sayısı: 394
Yayımlayan: Nemesis Kitap
Kitap Puanım: 10 / 9



Eşinden ayrılan bir kadının başına daha kötü ne gelebilir? Eşinin hiç vakit kaybetmeden başkasıyla evlenmesi elbette.
Sue Ann, boşanmalarının ardından hemen başka bir kadınla evlenip mutluluk pozları vermekten hiç çekinmeyen kocası yüzünden zor günler geçirmektedir. Zaten yeterince zor olan boşanma süreci, kocasının davranışları yüzünden daha da güçleşmiştir. Kendiyle baş başa kalmak için Destiny’de, göl kenarında küçük bir tatil yapmaya karar verir. Ancak işler pek de umduğu gibi ilerlemiştir. Tatil için tuttuğu evde yalnız değildir. Bir karışıklık sonucu o evi iki kişi birden kiralamışlardır. Sue Ann ve Adam.
Sue Ann ve eski kocasının en yakın arkadaşı, Adam… Sue Ann ve yıllardır görmediği, eski kocasının en yakın arkadaşı, yakışıklı, karizmatik, çekici Adam.
Yıllardan sonra ilk kez bu evde yolları kesişen Sue Ann’le Adam’ı neler beklemektedir?

*
*
*

Kitap hakkında notlar 💬;



Yazarın okuduğum ilk kitabı. Tanımadığım yazarlarla tanışmayı seviyorum J Korkarak alsam da bu zamana kadar pişman olduğum hiçbir yazar olmadı. Ön yargılı olmamak lazımmış bunu bir kez daha anladım.

*

*

*

Sue Ann eşinden yeni boşanmış ve küçük kızıyla beraber yaşamaktadır. Ama boşanmanın üzüntüsünü henüz üzerinden atamamış ve zor günler geçirmektedir.  Hafta sonu küçük kızı babasına gittiğinde evde yalnız kalmamak ve kafasını biraz dağıtabilmek için arkadaşlarının tavsiyesi üzerine bir göl evi kiralar. Fakat bir karışıklık sonucu evi Sue Ann ve Adam’a kiralamışlardır.  Aynı evde de beraber kalamayacakları için Adam başka boş bir göl evi kiralamak ister ama maalesef boş bir ev yoktur. Kar fırtınasının başlaması ve yolların kapanması ile beraber en azından bu geceyi beraber zorunda geçirmek zorunda kalırlar.
*
*
*
Adam Sue Ann’in eski kocasının en yakın arkadaşıdır. Adam da eşinden üç yıl önce boşanmış ve ikiz çocukları ile beraber yaşamaktadır.
Göl evinde kaldıkları gece her şey değişecektir. Çünkü o gece bir şeyler paylaşmışlardır. Ve ikisinin de hayatları değişecektir.
*
*
*
Boşandıktan sonra Sue Ann’ın önceliği sadece kızının mutluluğu olmuştur. İşinden ve kızından başka bir önceliği yoktur. Yeni bir aşka ya da yeni bir ilişkiye hazır değildir. Özellikle de eski eşinin en yakın arkadaşı Adam’a…
*
*
*
Hikayenin devamını merak edenler kitabı okumak zorundalar J Güzel bir aşk romanı isteyenler bence bu kitabı kaçırmasın.        

İyi okumalar…